Jag har bestämt mig

hur ont det än gör så ska jag börja sälja ut mina kläder, skor ja allt möjligt för å bli av med mina skulder fortare så jag kan börja ett nytt liv. Hoppas bara jag får sålt nått. Har massor med skor å nästan alla är helt nya samma med kläderna. Tårarna rinner men jag måste för å orka med livet igen. Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Förstår att du kanske vill vara anonym men vilken del av sverige bor du i? Nyfiken bara för att skulle vilja kunna hjälpa dig!

Ha en bra tisdag.

2010-11-30 @ 10:46:46
Postat av: Anonym

Hej! Jag såg din blogg på blogg.se:s framsida på köp och sälj. Blev intresserad när jag läste några inlägg och har läst nästan alla nu... Gud, jag tycker så synd om dig när jag läser det här. Har ingen aning om vem du är eller någonting, men du verkar inte ha det lätt.. Det får mig nästan att skämmas lite som lever livet som jag gör och när människor mår som du, inser jag verkligen hur orättvis världen är. Önskar dig all lycka till och hoppas att allting ordnar sig med pengar och sjukdomarna osv. Jag önskar att världen kunde vara ett mer rättvist ställe, där folk inte behöver lida.

2011-02-01 @ 16:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0